La Kama

Cautare:
LA KAMA
bucatarie :
marocana
descriere :
La Kama este un amestec de condimente marocan, foarte popular in Tanger, unde este folosit pentru a da aroma supoelor si tocanelor; adesea se foloseste la marinarea carnii de miel si de pasare (carnea se freaca bine cu la kama,, se lasa la marinat si apoi se gateste).
Ingrediente :
2-3 cm bucata de rulou de scortisoara
2 lingurite de boabe de piper negru
2 lingurite de ghimbir, pudra
2 lingurite de curcuma, macinata
1/4 lingurita de nucsoara, proaspat rasa
Indicatii :
Se prajesc uscat, fara ulei, scortisoasa si piperul negru, intr-o tigaie, la foc mediu, timp de circa 1 minut, pana ce incep sa-si dezvolte aromele.
Se lasa sa se raceasca putin, apoi se piseaza si se combina cu ghimbir, curcuma si nucsoara. Se pastreaza in recipiente inchise ermetic, la adapost de lumina si caldura.

Share
Poza mix Sursa foto : www.gourmetfoodsource.net
Raportare erori de ortografie:
Vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.