Moroccan rub

Cautare:
MOROCCAN RUB
bucatarie :
marocana
descriere :
Termenul „rub” denumeste un amestec uscat de condimente, folosit la asezonarea carnii. Bucatile de carne sunt frecate bine cu condimente si lasate cateva ore la marinat, inainte de a fi gatite, de obicei pe gratar, sau in cuptor. Moroccan rub este un amestec de condimente popular in Maroc. Ca in multe alte cazuri, nu exista o reteta fixa. Amestecul merge bine cu carnea de miel si cea de pui. Mai poate fi folosit si la asezonarea diferitelor tipuri de cuscus.
Ingrediente :
2 linguri de boia iute
1 lingurita de sare
1 lingurita de zahar
1/2 lingurita de piper negru, grunjos
1/2 lingurita de ghimbir, pudra
1/2 lingurita de cardamom verde, macinat
1/2 lingurita de chimion, macinat
1/2 lingurita seminte de schinduf, macinate
1/2 lingurita de cuisoare, macinate
1/4 lingurita de scortisoara, pudra
1/4 lingurita de ienibahar, macinat
1/4 lingurita piper de Cayenna
Indicatii :
Se amesteca intr-un vas toate ingredientele. Se pastreaza amestecul in recipiente inchise ermetic, la adapost de lumina si caldura.

Share
Poza mix Sursa foto : www.silkroadspices.ca
Raportare erori de ortografie:
Vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.