Rub pentru gratar

Cautare:
RUB PENTRU GRATAR
bucatarie :
americana
descriere :
Termenul “rub” provine din limba engleza si inseamna “a freca”. In general, un rub se prezinta sub forma unui ameste uscat, cu textura fina sau grosiera. Cu acest amestec se freaca bucatile de carne inainte de a fi gatite pe gratar, sau in tigaie.
Ingrediente :
1 lingura de usturoi, pudra
1 lingura de ceapa tocata marunt
1 lingura de ceapa, pudra
1/2 lingurita de praf de mustar
2 linguri de boia iute
2 linguri de boia dulce
1 lingurita de sare
1/2 lingurita de piper negru, proaspat macinat
1/2 lingurita de seminte de chimion, macinate
Indicatii :
Se amesteca ingredientele cu mana, desfacand cu grija eventualele cocoloase. Se obtine un fel de pudra grosiera, care se foloseste imediat. S epoate pastra 1-2 zile in frigider. Pentru o depozitare mai indelungata, renuntati la ceapa proaspata si inlocuiti-o cu ceapa deshidratata, pudra.

Share
Poza mix Sursa foto : skeetsstuff.skeeterbess.com
Raportare erori de ortografie:
Vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.