Sambal dabo lilang

Cautare:
bucatarie :
indoneziana, malaeziana
descriere :
Sambal este o denumire generica pentru sosurile-paste picante indoneziene, pe baza de ardei iuti. Fiecare regiune are un sambal specific. Sambal dabo lilang se prepara cu busuioc (sau menta, dupa unele variante), limeta si ardei iute. Nu este unul dintre sambalurile bine cunoscute in Occident.
Ingrediente :
1 ceapa medie, taiata fideluta
1 rosie mica si coapta, taiata cubulete
cateva frunze de busuioc proaspat, tocat marunt
1 ardei iute mic si rosu, curatat de seminte si taiat fasiute subtiri
1/4 cana cu suc proaspat de limeta
1 lineta, coaja de la, taiata bucatele mici
Indicatii :
Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Se lasa s astea cateva ore, amestecand ocazional. Se poate pastra in frigider, 2-3 zile.
Poza mix no photo
Raportare erori de ortografie:
Vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.