Ayam Goreng - Pui marinat si fript

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Ayam Goreng - Pui marinat si fript
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
Marinada da carnii aroma si gustul tipic al mancarurilor indoneziene.
stelute
Ingrediente : 1 pui mediu (cca. 1 kg), portionat 1 lingura sos Worcestershire 1 lingura zeama de lamaie 1 lingura sos soia 1/4 lingurita boia iute 1 lingurita ghimbir, pudra 1 lingurita seminte de coriandru, macinate 2 catei usturoi, zdrobiti 1/2 lingurita curcuma, pudra sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indoneziana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca toate ingredientele si se marineaza carnea de pui timp de minim 2 ore, intr-un vas acoperit.
Se scurg bucatile de pui de marinata si se prajesc in ulei vegetal (deep-fry) pana se rumenesc bine.
Se serveste cu orez cu bob lung.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.