salate / legume si fructe
Baladi - Salata mixta egipteana
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Ingrediente :
4 rosii coapte, taiate feliute
1 ceapa, taiata rondele
1 castravete, taiat rondele
1 ardei gras verde, taiat fasiute subtiri
patrunjel, tocat marunt
1 lamaie, zeama de la
2 linguri deotet de vin alb
2 linguri de ulei de masline
sare
piper negru, macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
egipteana
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
4 portii
Durata :
0 ore 20 minute
Indicatii :
Se amesteca intr-un vas rosiile, ceapa, castravetele si ardeiul gras. Se presara patrunjel tocat deasupra lor.
Se prepara un dressing amestecand uleiul de masline, otetul, sucul de lamaie, sarea si piperul. Se stropeste salata cu acest dressing si se serveste alaturi de feluri de mancare pe baza de carne.
Taguri :
rosii, ceapa, castravete, ardei gras, patrunjel, lamaie, otet, ulei de masline, sare, piper
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.