Banane prajite cu zahar si rom

Cautare:
SMS Fotbal
/ deserturi
Banane prajite cu zahar si rom
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Bananele prajite por fi neasteptat de dulci, dar sucul de limeta taie din dulceata adaugand in schimb o nota de prospetime care transforma acest desert simplu intr-o adevarata surpriza.
stelute
Ingrediente : 50 g zahar super fin 3 linguri rom 65 g unt 1 limeta, coaja rasa si sucul de la 4 banane, decojite inghetata de vanilie, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : jamaicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se pun intr-o tigaie mare, la foc mic, zaharul, romul, untul, coaja rasa si sucul de lamaie. Se gatesc cateva minute, amestecand ocazional, pana ce zaharul s-a dizolvat complet. Se adauga bananele in tigaie, intorcandu-le ca sa se acopere uniform cu sos. Se gatesc la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Se scot bananele din tigaie si se taie in jumatate. Se servesc cate 2 bucati de persoana, alaturi de o portie de inghetata, stropite din belsug cu sosul din tigaie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.