Barbun cu rozmarin

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Barbun cu rozmarin
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg barbuni 2 foi de dafin 2 catei de usturoi tocati 1 crenguta de rozmarin 1/4 cana de otet sare piper faina 1 lingurita amidon 1/2 cana ulei de masline
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se curata solzii pestilor, se spala, se scurg bine. Se sareaza si se pipereaza, apoi se tavalesc prin faina.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste pestele pe ambele parti, pana se rumeneste. Se scoate apoi din tigaie si se transfera pe un platou.
In uleiul in care a fost prajit pestele se adauga usturoiul, rozmarinul si foile de dafin. Se amesteca pe foc 2 minute si se readuce pestele in tigaie. Se stropeste cu otet; daca sosul este prea subtire, se adauga amidonul, desfacut in prealabil in putin vin. Se gateste pestele 4-5 minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.