Barela Marcha - Ardei iuti umpluti

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Barela Marcha - Ardei iuti umpluti
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 6 ardei iuti, mari si verzi 1 cana faina gram (de naut) 1 ceapa mica, tocata marunt 1 rosie mare, oparita, decojita si facuta piure 2 catei de usturoi, tocati 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita curcuma pudra 1 lingurita seminte de chimion macinate 1 lingurita seminte de coriandru macinate 1 lingurita seminte de mustar 1 lingurita seminte de chimion
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 3 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca faina de naut cu ceapa, usturoi, chimion si coriandru macinat, apoi se adauga piureul de rosii si apa cat sa formeze o pasta relativ groasa.
Se face o despicatura in fiecare ardei, se scot semintele, sau se pot lasa pentru iuteala si aroma, si se umplu cu pasta.
Se incinge ulei intr-o tigaie mare, se adauga semintele de mustar si de chimion si se prajesc pana cand incep sa sara. Se adauga ardeii, asezandu-i cu grija peste seminte, dupa care se acopera tigaia si se micsoreaza flacara.
Se gatesc 5 minute, apoi se intorc si se gatesc 5 minute, tot cu tigaia acoperita, dupa care se repeta ciclul (20 de minute timp de gatit, in total).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.