Bhuna Gosht

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Bhuna Gosht
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1.5-2.5 kg carne de vita sau capra 2 linguri otet 4 linguri sos Worchestershire 2 linguri iaurt 1 lingura usturoi, pisat sare, dupa gust 1/2 lingurita boia de ardei iute 2-3 rosii mari 1-3 lingurite pudra de mango 1 lingurita boabe de coriandru, macinate 1 ceapa mare, tocata frunze de coriandru, tocate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 6 portii Durata : 14 ore 0 minute
Indicatii :

Din ingredientele 2-6 se prepara o marinada, intr-un castroln mare, acoperit, in care se tine carnea peste noapte.
Carnea se fierbe apoi intr-o oala sub presiune 10-15 minute fara sa se adauge apa. Daca carnea nu s-a inmuiat se mareste timpul de pregatire. Se pune apoi amestecul intr-o cratita, in care s-a adaugat inainte putin ulei, si se continua gatitul pana cand, atunci cand se amesteca, se poate vedea funsul vasului.
Se adauga rosiile taiate si ceapa. Se indeparteaza oasele.
Se gateste la foc mediu, sau mic, pana carnea s-a inmuiat si rosiile si ceapa s-au calit.
Se adauga pudra de mango, saare, pudra de coriandru si boiaua. Secretul retetei este sa se gateasca carnea cat mai mult timp, pana se prajeste bine si aromele condimentelor o patrund. Se poate adauga mai multa pudra de mango, dupa gust.
Se orneaza cu coriandru tocat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.