Biban de mare cu nuca de cocos la cuptor

Cautare:
fel principal / peste si fructe de mare
Biban de mare cu nuca de cocos la cuptor
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 peste intreg, circa 900 g, curatat 2 ardei iuti rosii proaspeti, curatati de seminte si tocati marunt 1 ceapa tocata marunt 2 catei de usturoi, pisati 1 limeta, sucul de la 1 lingura ulei de masline 2 foi de dafin 1 cana lapte de cocos sare orez fiert, ca garnitura
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : columbiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge cuptorul la 180 °C. Se spala pestele pe dinafara si pe interior, apoi se sterge cu prosoape de hartie. Se asaza pe o tava mare de copt si se sareaza bine, in interior si pe exterior.
Se presara cu ardei iuti tocati, ceapa tocata, usturoi pisat, suc de lamaie si ulei de masline. Se adauga foile de dafin si se da la cuptor 15 minute.
Se toarna laptele de cocos peste peste si se mai lasa la cuptor inca 10 minute, sau pana ce carnea se desface foarte usor cand este incercata cu varful unui cutit.
Se taie pestele de-a lungul spinarii. Acest lucru va desprinde carnea de pe oase si va fi mai usor de portionat. Se serveste cu sosul din tava de copt. O garnitura excelenta este orezul fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.