Biftec cu branza

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Biftec cu branza
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carne de vita tocata cu satarul 2 felii de paine prajita 1 ceapa data prin razatoare 1 supa de branza rasa 4 felii de branza Gruyere 1 ou 1 lingura oregano sare piper 1 lingura patrunjel proaspat tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se sfarama intr-un mojar painea prajita si se amesteca apoi, intr-un castron, cu carne tocata, sare, piper, branza rasa, patrunjel, ou, oregano si ceapa rasa. Se amesteca cu mainile. Se modeleaza patru biftecuri si se frig pe gratar sau intr-o tigaie de teflon, fara ulei.
Se asaza pe fiecare biftec o felie de branza si se lasa pe gratar cateva minute ca branza sa se topeasca.
Se serveste cu salata si cartofi prajiti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.