Biftec cu ochiuri

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Biftec cu ochiuri
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carne de vitel tocata 1 ceapa medie tocata marunt 1 lingurita mustar 1 lingura branza rasa 1 lingurita otet de vin 2 felii de paine prajita 4 oua 3 linguri de ulei de masline sare piper 1 lingurita oregano uscat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca bine folosind mainile. Se modeleaza 4 chiftele mari, rotunde; se aplatizeaza ca niste discuri mai groase. Se ung cu putin ulei si se frig (se pot si praji, cu ulei, dupa preferinta).
Dupa ce se prajeste carnea, se prajesc cele 4 oua si se pun ochiurile peste chiftele.
Se servesc cu cartofi prajiti sau cu piure.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.