Biscuiti cu migdale

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / fursecuri si piscoturi
Biscuiti cu migdale
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Migdalele sunt foarte populare in China si intra in componenta unei mari varietati de deserturi.
stelute
Ingrediente : 675 g faina 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare 100 g fulgi de migdale 225 g unt taiat cubulete 225 g zahar 1 ou, batut 1 1/2 lingurita esenta de migdale 50 migdale intregi, pentru decor
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 50 de biscuiti Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se cern faina, praful de copt si sarea. Se proceseaza fulgii de migdale intr-un blender, se adauga mixtura de faina si se proceseaza pana ce migdalele se amesteca bine cu faina.
Se rastoarna mixtura din blender intr-un castron si se amesteca cu cubuletele de unt, pana ce amestecul are o textura faramicioasa. Se adauga zahar, ou si esenta de migdale si se amesteca bine de tot, pana ce se obtine un aluat moale.
Se imparte aluatul in bilute de 2-3 cm diametru. Se asaza bilutele pe o tava de copt, la distanta de 5 cm una de alta si se aplatizeaza cu spatele unei linguri. Se preseaza o migdala intreaga in centrul fiecarui biscuit.
Se incalzeste cuptorul la 160 °C si se coc biscuitii 15-20 de minute, pana ce incep sa se rumeneasca, dupa care se scoate tava si se lasa sa se raceasca biscuitii.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.