Biscuiti cu migdale

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / fursecuri si piscoturi
Biscuiti cu migdale
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Sunt deliciosi pe parcursul a mai multe zile dupa ce au fost preparati si merg excelent la cafea.
stelute
Ingrediente : 115 g faina 175 g zahar pudra 1 praf de sare 50 g migdale tocate 1/2 lingurita esenta de migdale 115 g unt la temperatura camerei zahar pudra, pentru ornat jumatati de migdale, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 24 biscuiti Durata : 1 ore 10 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 180 °C. Se amesteca intr-un castron faina, zaharul, sarea si migdalele tocate. Se adauga esenta de migdale.
Se pune untul in centrul mixturii de faina si, folosind degetele, se incorporeaza untul pana ce se obtine un aluat. Se modeleaza aluatul sub forma unei bile.
Se pune aluatul pe o duprafata presarata cu faina si se ruleaza sub forma unui cerc gros de 3 mm. Folosind un pahar cu diametrul de 7-8 cm se decupeaza 24 de cercuri mai mici, re-amestecand si ruland din nou bavurile de aluat, daca este nevoie. Se asaza biscuitii pe o tava de copt si se coc 25-30 de minute, pana se fac aurii.
Se scoate tava din coptor, se lasa biscuitii sa stea 10 minute, apoi se transfera pe un grilaj metalic sa se raceasca. Inainte de a fi adusi la masa, se presara cu zahar pudra si se decoreaza cu jumatati de migdale.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.