Briose cu zmeura si nuca de cocos

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / prajituri
Briose cu zmeura si nuca de cocos
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 1/2 cani faina care creste singura 90 g unt, taiat bucatele 1 cana zahar tos 1 1/4 cana lapte 1 ou batut 1/3 cana nuca de cocos deshidratata 150 g zmeura proaspata sau congelata 2 linguri nuca de cocos data prin razatoarea mare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 12 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se pozitioneaza raftul cuptorului la mijloc; se incinge cuptorul la 170 °C. Se unge cu unt o tava pentru briose cu 12 locasuri.
Se pune faina intr-un castron mare; cu degetele, se adauga si se amesteca untul, frecand bine. Se adauga apoi zaharul, laptele, oul, nuca de cocos deshidratata si zmeura. Se amesteca cu o furculita.
Se imparte mixtura intre cele 12 locasuri ale formei; se presara deasupra razatura de nuca de cocos.
Se da forma tava la cuptor timp de 20 de minute. Se scoate, se lasa 5 minute sa se raceasca, apoi se scot briosele si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.