Briouate cu branza de capra si coriandru

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Briouate cu branza de capra si coriandru
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 100 g masline negre curatate de samburi si tocate cateva fire proaspete de coriandru, tocate 200 g branza moale de capra marocana (jban), sau ricotta 2 oua 500 g foi de placinta ulei pentru prajit 1 rosie taiata feliute, pentru ornat frunze de menta, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : marocana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se amesteca, intr-un castron mare, branza de capra, maslinele si coriandrul tocat. Se asezoneaza cu sare si piper. Se sparge 1 ou intr-un castronel, se bate si se adauga in castronul mare. Se amesteca totul cu o spatula de lemn.
Cu un cutit lung, se taie foile de placinta pe lungime, in fasii. Se sparge cel de-al doilea ou intr-un castronel, se bate si se pune deoparte.
Se pune putina umplutura la capatul fiecarei fasii de aluat. Se impatureste fasia de la stanga la dreapta, si apoi invers, ca sa se obtina un plic in forma de triunghi (briouate). Se lipesc marginile plicului cu ou batut.
Se prajesc triunghiurile de aluat in ulei incins, timp de 3-4 minute; se scurg apoi de ulei pe prosoape de hartie. Se aranjeaza briouate-le pe platouri si se orneaza cu feliute de rosie si frunze de menta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.