Budinca de caise

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / creme si sufleuri
Budinca de caise
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 350 g caise proaspete unt pentru uns vasul de cuptor 3 linguri unt moale 1/4 cana zahar 2-3 galbenusuri de ou putina sare 2/3 cani faina 1/2 cana lapte 1/2 lamaie, coaja rasa de la 400 g branza de vaci 2-3 albusuri de ou 1 lingura suc de lamaie
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : austriaca Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se taie caisele in sferturi si se asaza cu fata taiata in sus, intr-un vas termorezistent, uns cu putin unt.
Se bate untul cu zahar, galbenusuri si sare, cu un mixer electric. Se incorporeaza in mixtura faina, laptele, coaja si sucul de lamaie. Se adauga branza de vaci bine scursa si se amesteca bine de tot.
Se incalzeste cuptorul la 180 °C. Se bat albusurile de ou cu putin suc de lamaie pana se intaresc si se incorporeaza in mixtura de unt.
Se toarna combinatia peste fructe si se netezeste suprafata budincii. Se da la cuptor 45-55 de minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.