Budinca din piept de pui

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / budinca
Budinca din piept de pui
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 litri lapte 350 g zahar 1 cana cu faina de orez 4 piepti de pui scortisoara, dupa gust 1/4 cana cu supa concentrata de pui
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : turceasca Grad de dificultate: mediu Cantitate : 10 portii Durata : 5 ore 0 minute
Indicatii :

Se amesteca faina cu laptele. Se adauga zaharul si se fierbe, la foc mic, pana ce se ingroasa.
Se fierbe carnea de pui, apoi se lasa in apa rece si se schimba apa la fiecare ora. Mirosul de carne de pui va disparea in cca. 4 ore. Se toaca marunt carnea.
Se ia o lingura mare plina de sos de zahar, se toarna peste bucatelele de pui si se sfarama cu fundul lingurii. Se adauga carnea zdrobita peste mixtura de lapte si se da in clocot. Se amesteca si se fierbe pana ce se ingroasa; se ia de pe foc.
Se toarna budinca in cani (sau forme) udate in prealabil cu apa. Se lasa sa se raceasca si se rastoarna cu fundul in sus, se scoate budinca din recipiente si se presara cu scortisoara.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.