Bulete japoneze de pui

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Bulete japoneze de pui
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 piepti de pui, dezosati, fara piele, taiati bucatele de marimea unei imbucaturi 3 linguri sos de soia 2 linguri ghimbir dat prin razatoare 2 catei mari de usturoi, dati prin razatoare sare piper negru, proaspat macinat 2 linguri faina 2 linguri malai ulei vegetal pentru prajit felii de lamaie, pentru ornat (optional) frunze de salata verde, pentru servit sos picant (optional)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se marineaza bucatelele de pui in amestecul de sos de soia, ghimbir, usturoi sare si piper timp de cel putin 30 de minute.
Se amesteca malaiul cu faina. Se tavaleste fiecare bucata de carne in aceasta mixtura, pana ce este complet acoperita. Se scutura excesul de faina cu malai.
Se prajesc buletele de pui in mult ulei (deep-fry), ca pe chiftele, timp de 5 minute, pana sunt de culoare brun-aurie. Se scurg de excesul de ulei si se asaza pe un platou peste frunze de salata verde.
Se servesc cu sos picant si/sau cu felii de lamaie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.