Callaloo

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Callaloo
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 30 g unt 1 ceapa medie tocata 2 catei de usturoi pisati 150 g bame, taiate bucatele de 1 cm 2 lingurite frunze proaspete de cimbru 300 g frunze de spanac, tocate marunt 500 ml zeama de pui 250 ml lapte de cocos 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat 200 g carne de crabi 1 lingurita sos de ardei iute 1 lingura frunze de arpagic tocate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : haitiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o cratita mare. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc, la foc mediu, pana ce se inmoaie.
Se adauga bamele si se gatesc, amestecand, 5 minute. Se adauga spanacul si se gateste inca 3 minute, pana ce s-a inmuiat.
Se toarna in cratita zeama de pui si laptele de cocos. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se da in clocot, amestecand. Se fierbe incet, cu cratita acoperita cu un capac, timp de 30 de minute.
Se adauga carnea de crabi si se fierbe totul, acoperit cu capat, amestecand ocazional, inca 5 minute.
Se serveste supa presarata cu arpagic tocat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.