Carnati in sos de vin

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Carnati in sos de vin
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carnati de tara (din carne de porc) 1/2 cana ulei de masline 1/2 cana vin alb 2 cepe 1 lingura de cimbru 1 ardei gras taiat rondele 1 lingurita zeama de lamaie
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se taie carnatii in bucati. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa. Se adauga carnatii si ardeiul si se prajesc 2 minute. Se sting cu vin, se asezoneaza cu sare, piper, zeama de lamaie si cimbru si se prajesc pana se rumenesc (la nevoie se adauga si putina apa)


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.