Carne tocata de miel cu mazare

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Carne tocata de miel cu mazare
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 ceapa medie, feliata cat mai subtire 6 linguri ulei de palmier 3 ardei iuti rosii, tocati 1 lingura frunze proaspete de coriandru, tocate marunt 2 rodii, tocate 1 lingurita sare 1 lingurita radacina proaspata de ghimbir, tocata marunt 2 catei de usturoi, pisati 1 lingurita boia iute 450 g carne tocata de miel 200 g mazare boabe frunze proaspete de coriandru, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita de dimensiune medie. Se adauga feliutele de ceapa si se soteaza pana se rumenesc. Se adauga 2 dintre ardeii iuti, jumatate din frunzele de coriandru si rosiile tocate. Se clocotesc ingredientele, apoi se micsoreaza flacara si se fierb incet. Se adauga in cratita sarea, ghimbirul, usturoiul si boiaua; se amesteca bine.
Se adauga carnea tocata si se prajeste intreg amestecul timp de 7-10 minute. Se adauga mazarea si se gateste alte 3-4 minute, amestecand ocazional.
Se transfera mixtura de carne tocata si mazare pe farfurii individuale, calde, si se orneaza cu ultimul ardei iute si cu frunze proaspete de coriandru.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.