Carne tocata de vita cu sos de rosii

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Carne tocata de vita cu sos de rosii
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carne tocata de vita 1 ceapa rosie, tocata 1 lingurita piper negru, proaspat macinat 500 g sos de rosii 3 catei usturoi, zdrobiti 1 lingurita seminte de coriandru macinate 1 lingurita sare 1 1/2 apa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : afgana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se combina intr-un blender ceapa si 1/2 cana apa si se proceseaza intr-un blender. Se toarna aceasta mixtura intr-o tigaie, impreuna cu carnea tocata si se gateste pana ce carnea se rumeneste. Se adauga restul de apa, usturoiul, sarea, piperul, coriandrul si sosul de rosii, se amesteca bine si se fierbe inabusit 20-25 minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.