Cartofi cu patrunjel si usturoi

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / legume si fructe
Cartofi cu patrunjel si usturoi
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 5-6 cartofi 2 linguri ulei de masline 2 linguri usturoi tocat 2 linguri patrunjel proaspat sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se spala cartofii si se taie felii, lasand coaja la locul ei. Se incalzeste ulei intr-o tigaie la foc mediu. Cand s-a incins uleiul, se adauga cartofii, usturoiul si patrunjelul. Se prajesc cartofii pana ce se rumenesc (aveti grija sa nu se arda!).
Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.