Cartofi dulci cu lapte

Cautare:
SMS Fotbal
/ deserturi
Cartofi dulci cu lapte
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
Acest desert poate fi servit fie cald, fie rece.
stelute
Ingrediente : 1 kg cartofi dulci, curatati sitaiati rondele 3 1/2 cani cu lapte 1 3/4 cana cu zahar migdale tocate, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 8-10 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se pun rondelele de cartofi dulci intr-o cratita mare si adanca. Se acopera cu 2 1/2 cani cu lapte si se fierb la foc mic, pana ce sunt indeajuns de moi ca sa fie sfaramati cu o furculita.
Se scot rondelele din cratita si se sfarama pana se obtine un piure onogen.
Se adauga la acest piure zaharul si restul de lapte si se amesteca bine.
Se toarna mixtura intr-o oala si se fierbe incet, pana ce incepe sa se ingroase; trebuie sa atinga consistenta unei supe crema).
Se transfera cartofii dulci in castoane individuale si se orneaza cu migdale tocate.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.