Cartofi in sos de rosii

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / legume si fructe
Cartofi in sos de rosii
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,5 kg cartofi 1 1/2 cana ulei de masline 2 cepe medii tocate 4 catei de usturoi tocati 1 cutie rosii pasate patrunjel tocat sare piper negru macinat masline negre, pentru servit branza feta, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se curata cartofii, se spala bine, se scurg, se taie in jumatate, se asaza pe un platou de cuptor impreuna cu putin ulei si se dau la cuptor la foc mediu, pana se fac fragezi si rumeniti.
Intre timp se amesteca ceapa, usturoiul, sarea, piperul si rosiile pasate intr-o cratita. Se adauga putina apa. Se fierbe la foc mic 5-6 minute, apoi se adauga cartofii rumeniti si se lasa sa fiarba, la foc mic, cca. 30 de minute.
Se servesc orbati cu patrunjel tocat, alaturi de masline negre si felii de branza feta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.