Cascaval pane bulgaresc

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Cascaval pane bulgaresc
Reteta adaugata de : Radu
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 450 g cascaval 2-3 oua batute 150 g pesmet ulei de floarea-soarelui patrunjel, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : bulgareasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 5-6 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se taie cascavalul felii de 1 cm grosime. Se tavalesc prin faina, apoi prin ou si, la urma, prin pesmet. Se scutura orice exces de faina sau pesmet.
Se incinge uleiul la 180 °C intr-o tigaie mare si se prajesc feliile de cascaval, in transe, daca este nevoie. Se scurg apoi pe prosoape de hartie si se pastreaza la cald pana ce se prajesc toate feliile. Se orneaza cu frunze de patrunjel.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.