Caserola mixta de boabe si legume

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / leguminoase
Caserola mixta de boabe si legume
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 vanata taiata cubulete de 2-3 cm 120 g bame, taiate in jumatate, pe lungime 120 g mazare decongelata 120 g pastai de fasole verde, taiate bucatele de 2-3 cm lungime 400 g fasole flageolet din cutie, spalata si scursa 4 dovlecei taiati bucati 2 cepe tocate marunt 450 g cartofi taiati cubulete de 2-3 cm 1 ardei gras rosu, curatat de seminte si tocat 400 g rosii tocate 150 ml supa de legume (preparata cu cubulete de concentrat) 4 linguri de ulei de masline 5 linguri patrunjel tocat 1 lingurita paprika sare paine proaspata, cu coaja crocanta, pentru servit 6 rosii taiate rondele, pentru topping 1 dovlecel subtire, taiat rondele, pentru topping
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 1 ore 40 minute
Indicatii :

Se pun intr-un vas termorezistent toate ingredientele (cu exceptia celor pentru topping si a painii) si se amesteca bine.
Se incalzeste cuptorul la 190 °C. Se aranjeaza deasupra, alternandu-le, rondelele de rosie si de dovlecel, ca sa arate cat mai decorativ.
Se acopera vasul cu capacul (sau cu folie metalica) si se gateste in cuptor 60-70 de minute, pana ce toate vegetalele sunt fragede.
Se scoate capacul si se mai lasa mancarea in cuptor 15 minute, ca topping-ul sa se rumeneasca putin.
Se serveste mancarea fierbinte, sau rece, insotita de paine proaspata, cu coaja crocanta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.