Chap Chae - Vita cu taitei si leg

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Chap Chae - Vita cu taitei si leg
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 100 g carne macra de vita, taiata bucatele 3 morcovi medii, feliati pe lungime si taiati apoi julienne 2 ardei grasi verzi, taiati julienne 30 pastai de fasole verde 5 ciuperci, taiata felii si apoi julienne 60 g paste vermicelli 3 linguri ulei de susan sare piper 1 lingura seminte de susan 1 lingura sos de soia 1 lingura zahar 2 catei usturoi, zdrobiti
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : coreeana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se transfera carnea intr-un platou mai adanc. Se amesteca intr-un castron sosul de soia, zaharul, usturoiul, uleiul de susan si putina sare. Se toarna mixtura peste carne si se lasa sa stea 30 de minute.
Se incinge un wok (sau o tigaie mai mare) si se adauga carnea cu marinata sa; se stir-fry la foc iute pana se rumeneste. Se ia de pe foc pana se pregatesc restul ingredientelor.
Pastaile de fasole se pun in apa fierbinte, se lasa cateva minute, apoi se scot si se clatesc cu apa. Se taie in jumatate.
Se inmoaie taiteii in apa foarte fierbinte timp de 5-10 minute; se taie apoi in bucati de 7-10 cm lungime.
Legumele taiate julienne se prajesc repede intr-o tigaie unsa cu ulei de susan; se asezoneaza cu sare si piper.
Se pune din nou wok-ul pe foc se lasa 2 minute sa se incinga, apoi se adauga peste carne fasolea verde, taiteii si legumele. Se amesteca bine, se asezoneaza cu sare, piper, ulei de susan si seminte de susan. Se lasa 2-3 minute, pana ce mancarea este fierbinte, apoi se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.