Chiftele algeriene

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Chiftele algeriene
Reteta adaugata de : Radu
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carne tocata de vita 1/2 cana orez 1 ceapa medie, tocata marunt 1 capatana usturoi, tocata marunt 1 ou batut 1/2 lingurita sare 1/2 frunza de dafin macinata 1/2 lingurita nucsoara macinata 1/4 lingurita piper negru macinat 1/2 lingurita cimbru 2 linguri ulei de masline 1 legatura frunze si tulpini de coriandru, intreaga 3/4 cana apa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : algeriana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 2 ore 20 minute
Indicatii :

Se amesteca usturoiul, carnea, oul, dafinul, nucsoara, piperul, cimbrul si uleiul de masline. Se modeleaza 2 chiftele mari.
Se pun ceapa, coriandrul si apa intr-o cratita si se da in clocot. Se adauga chiftelele. Se acopera si se fierb inabusit 2 ore sau chiar mai mult. Se ia oala de pe foc si se indeparteaza coriandrul.
Chiftelele se servesc cu cuscus.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.