Chiftele cu menta

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Chiftele cu menta
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 700 g carne tocata de porc 1 lingura coaja de lamaie 1 lingura zeama de lamaie 3 felii groase de paine (doar miezul) 3 oua 1/4 cana lapte 1/2 cana faina 3 linguri frunze de menta tocata sare piper 1/2 litru ulei pentru prajit (floarea soarelui)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Miezul de paine se inmoaie in lapte. Se amesteca apoi (cu lapte cu tot), cu carnea, coaja si zeama de lamaie, menta si ouale, pana cand se omogenizeaza compozitia (se folosesc mainile).
Se asezoneaza cu sare si piper.
Cu mainile umede, se modeleaza chiftele mari, se tavalesc prin faina si se rumenesc in uleiul incins, pe ambele parti.
Se scot din ulei, se scurg si se lasa cateva minute pe prosoape de hartie care sa absoarba excesul de ulei.
Se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.