Chiftele de vita cu iaurt

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Chiftele de vita cu iaurt
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
Este una dintre rarele retete indiene pe baza de carne de vita, caci acest animal este considerat sfant de catre hindusi. Musulmanii din India sunt cei care gatesc cu carne de vita.
stelute
Ingrediente : 500 g carne de vita tocata 75 g miez de paine 1 ardei iute tocat 1 ceapa tocata 2 cm ghimbir tocat 2 lingurite seminte de coriandru macinat sare 1 ou batut ulei pentru gatit 500 g iaurt 2 linguri frunze de coriandru tocate (sau patrunjel)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca carnea tocata, miezul de paine, ardeiul iute, ceapa, ghimbirul, coriandrul macinat, sarea, oul batut si se formeaza chiftele cam de dimensiunea unei nuci.
Se incinge ulei intr-o tigaie si se rumenesc chiftelele. Se scurg pe prosop de hartie.
Se varsa iaurtul intr-un castron si se adauga in el chiftelele inca calde. Se presara peste ele frunzele de coriandru si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.