Chiftele din cartofi cu icre

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Chiftele din cartofi cu icre
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg cartofi 200 g icre tarama 2 linguri unt 2 oua batute 1 ceapa medie, tocata marunt 1 lingura oregano uscat piper sare faina ulei pentru prajit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 45 minute
Indicatii :

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se sfarama cu unt, pana se obtine un piureu. Se adauga icrele, ouale, ceapa, oregano si se amesteca bine.
Se lasa la rece 2 ore, ca sa se ingroase.
Se formeaza chiftele, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.
Se scot, se lasa sa se scurga de excesul de ulei pe prosoape de hartie si se servesc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.