Chiftelute de naut

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Chiftelute de naut
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 kg naut 2 cepe medii, tocate sare, dupa gust piper, dupa gust 2 oua batute 1 lingurita patrunjel tocat 1 lingurita marar tocat 1 lingurita oregano tocat 1 cartof fiert si sfaramat (optional) 1/2 cana firimituri de paine faina ulei pentru prajit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se inmoaie nautul peste noapte in apa rece. Se scurge si se zdrobesc cu un mixer. Se transfera intr-un vas si se adauga ceapa tocata, cartoful fiert, firimiturile, patrunjelul, mararul, oregano, sarea si piperul. Se amesteca bine si se adauga ouale batute si putina faina. Se amesteca din nou si se formeaza bile mici care se tavalesc prin faina.
Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.