Chili de pui

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Chili de pui
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,5 kg piept de pui, taiat fasiute subtiri 2 cepe medii, tocate 8 catei usturoi, tocati 500 ml supa de pui 1/2 cana suc de rosii 500 g rosii tocate (din conserva) 2 cani cu fasole 1/4 cana radacina de telina, tocata 3 linguri de seminte chimen, macinate 1 lingura de oregano, uscat 5 linguri de boia dulce 1 lingura de ulei de masline 2 lingurite de sos Tabasco sare, dupa gust piper negru, dupa gust ceapa verde taiata bucati (doar frunzele), pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 portii Durata : 2 ore 50 minute
Indicatii :

Intr-o oala mare se fierb ceapa, usturoiul si supa de pui, timp de 10 minute. Se adauga sosul de rosii, rosiile tocate, fasolea, telina, chimenul, boiaua si oregano.
Se amesteca foarte bine. Se asezoneaza puiul cu sare si piper si se rumeneste in ulei, intr-o tigaie separata; se scurge bine si se adauga in oala. Se amesteca bine ingredientele si se fierb 2 1/2 ore.
Se adauga sosul Tabasco exact inainte de a se servi, se amesteca bine si se serveste mancarea ornata cu bucatele de ceapa verde.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.