Chipsuri de cartofi dulci

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Chipsuri de cartofi dulci
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 800 g cartofi dulci (sau cassava) ulei vegetal, pentru prajit sare piper alb, macinat branza rasa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se taie bucati cartofii dulci si se pun la fiert in apa cu putina sare, la flacara mica, intr-o oala acoperita cu un capac. Se fierb cca.12-15 minute, pana cand cartofii devin fragezi. Se scurg bine si se usuca cu prosoape de hartie.
Se incinge uleiul intr-o cratita, intr-un strat de 5 cm; se adauga cartofii si se prajesc 3-4 minute, intorcandu-i ocazional, pana ce se rumenesc si se fac crocanti.
Se scot cartofii cu o spumiera si se scurg de excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se asezoneaza cu sare si piper, se garnisesc cu branza rasa si se servesc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.