Chowder de peste in stil Manhattan

Cautare:
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Chowder de peste in stil Manhattan
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Chowderele in stil Manhattan se fac pe baza de rosii, si contin alte legume in loc de cartofii gasiti in chowder-ele pe baza de lapte din New England.
stelute
Ingrediente : 350 g file de peste 1 cutie (700g) suc de legume (rosii, morcovi, telina etc.) 2 rosii coapte, curatate de coaja si tocate 200 g morcovi, taiati rondele 200 g florete de broccoli 1/2 cana ceapa verde tocata 1/4 cana supa de pui 1 1/2 lingurita cimbrisor proaspat, tocat 1 lingurita sos Worcestershire 4-5 picaturi de sos de ardei iute
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se taie pestele in bucati de aprox. 2 cm., intr-o tigaie mare; se combina sucul de legume, morcovii, broccoli, ceapa verde, supa de pui, cimbrisorul, sosul Worcestershire si sosul de ardei iute. Se aduce la temperatura de fierbere, apoi se micsoreaza flacara si se lasa sa fiarba inabusit, acoperit, timp de 5 minute.
Se adauga rosiile, se amesteca si se fierbe totul inca 5 minute.
Se adauga pestele in oala. Se da din nou in clocot. Se micsoreaza flacara, se acopera si se fierbe inabusit inca 3-5 minute (sau pana cand pestele se desface daca este apasat cu furculita).

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.