Chowder din trei feluri de porumb

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / cereale
Chowder din trei feluri de porumb
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 cana porumb tanar, din cutie 1/4 cana ardei gras rosu, tocat 1/4 cana apa 2 linguri ceapa tocata 1 lingurita granule de bulion de pui, instant 1/8 lingurita piper 1 cana lapte 2 linguri malai 100 g sunca tocata 2 linguri chipsuri de porumb, maruntite
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Intr-o tigaie medie, se amesteca stiuletii congelati, ardeiul gras, apa, ceapa, granulele de bulion, piperul. Se aduce la fierbere; se micsoreaza flacara. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit 5 minute, sau pana cand porumbul s-a inmuiat. Nu se scurge.
Intr-un castron mic, se amesteca laptele si malaiul. Se toarna in tigaie si se amesteca. Se fierbe, amestecand, inca 1 minut dupa ce s-a ingrosat si a inceput sa bolboroseasca. Se adauga sunca.
Se serveste in castroane individuale. Se poate garnisi cu chipsuri de porumb.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.