Churrasco de Frango – Pui condimentat la gratar

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Churrasco de Frango – Pui condimentat la gratar
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 pui pentru grill, injumatatit 3 catei de usturoi taiati in sferturi 2 lingurite sare 1/3 cana ulei de masline 1 lamaie taiata feliute
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : braziliana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 13 ore 0 minute
Indicatii :

Se aplatizeaza jumatatile de pui si se pun intr-o tava de copt dreptunghiulara. Se amesteca intr-un blender usturoiul si sarea, ca sa se obtina o pasta. Cu blenderul mergand in continuare, se adauga incet uleiul. Se toarna mixtura peste jumatatile de pui, intorcand puiul ca sa fie uns pe ambele fete. Se desprinde usor pielea puiului si se freaca carnea cu mixtura de usturoi. Se acopera puiul si se tine la frigider cateva ore, cel mai bine o intreaga noapte.
Se incinge gratarul la mediu, se asaza pe el jumatatile de pui cu partea cu oasele in jos si se frige pana se rumeneste iar carnea este facuta dupa dorinta.
Se serveste cu feliute de lamaie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.