Chutney de cirese

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Chutney de cirese
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
Se foloseste ca sos pentru carne fripta.
stelute
Ingrediente : 500 g cirese coapte, curatate de samburi, tocate 1 cana zahar brun 1 mar, curatat de coaja si cotor si tocat 1 ceapa medie, tocata 1/3 cana otet 1 ardei iute uscat, inmuiat in apa, tocat marunt 1 lingurita seminte de mustar 1/2 lingurita ienibahar 3 cm rulou scortisoara 3 cm bucata ghimbir, tocat 2 catei usturoi, tocati marunt sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 cani Durata : 2 ore 0 minute
Indicatii :

Se incinge o tigaie, la foc iute, si se adauga toate ingredientele. Se amesteca bine si se da in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierbe 50-60 minute, amestecand ocazional, pana ce se obtine un sos gros.
Se lasa sa se raceasca minim 1 ora inainte de a se folosi.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.