Chutney de tamarind

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Chutney de tamarind
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
Este o reteta extrem de populara in India si se prepara in mai multe variante, cu diferite grade de iuteala, prin varierea continutului de boia. Chutneyul se potriveste foarte bine, din cauza gustului acrisor, cu felurile de mancare preparate din legume.
stelute
Ingrediente : 2 linguri de pasta de tamarind 5 linguri de apa 1 lingurita de boia iute 1/2 lingurita de praf de ghimbir 1/2 lingurita de sare 1 lingurita de zahar frunze proaspete de coriandru, tocate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se pune pasta de tamarind intr-un castronel. Se adauga apa treptat, si se amesteca bine ca sa se obtine o mixtura omogena. Se adauga boiaua si praful de ghimbir si se amesteca bine.
Se adauga sare si zahar si se amesteca bine.
Se transfera chutney-ul intr-un castron si se orneaza cu frunze proaspete de coriandru.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.