Chutney din frunze de curry

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Chutney din frunze de curry
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 nuca de cocos 1 1/2 linguri boia iute 5 cepe mici 5 cm bucata de ghimbir, tocat 1 lingurita piper negru macinat 30 frunze de curry 3 linguri pulpa de tamarind sare, dupa gust 3 frunze de limeta kafru seminte de mustar negru, prajite seminte de dovleac, prajite
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 1 cana Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se dizolva pulpa de tamarind in 3 linguri apa calduta. Se prajeste nuca de cocos rasa, ceapa taiata feliute, ghimbirul, frunzele de curry si de limeta kafru pana ce se rumenesc. Se adauga boiaua, piperul negru si se amesteca bine la foc mic.
Se raceste si se proceseaza intr-un blender, adaugand tamarind (cu apa cu tot) si sare.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.