Ciocanele de pui fripte cu condimente

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Ciocanele de pui fripte cu condimente
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 8 ciocanele de pui 2 cm radacina proaspata de ghimbir, tocata marunt 2 catei de usturoi, pisati 1 lingurita sare 2 cepe medii, tocate 1 legatura de frunze de coriandru 4-6 ardei iuti verzi, tocati 2 1/2 cani ulei 4 rosii ferme, taiate feliute 2 ardei grasi verzi, tocati
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se fac 2-3 despicaturi pe fiecare ciocanel de pui. Se amesteca ghimbirul cu usturoi si sare si se freaca ciocanelele cu aceasta mixtura. Se pun bucatile de pui deoparte.
Se pune intr-un mojar jumatate din cantitatea de ceapa cu frunzele de coriandru si ardeii iuti verzi si se piseaza pana se obtine o pasta omogena. Se intinde pasta peste ciocanelele de pui.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga restul de ceapa si se prajeste pana se rumeneste. Se scoate ceapa din tigaie, cu o spumiera, si se pune deoparte.
Se micsoreaza flacara la mediu si se prajesc bucatile de pui, in transe, pana ce sunt facute si rumenite (circa 5-7 minute fiecare transa).
Cand toate ciocanelele sunt facute, se pun pe un platou si se pastreaza la cald.
Se adauga in tigaie rosiile si ardeii grasi si se gatesc pana ce ardeii s-au inmuiat, dar au ramas inca crocanti.
Se transfera rosiile si ardeii pe un platou, iar deasupra lor se aranjeaza ciocanelele de pui. Se orneaza cu ceapa prajita pusa deoparte si se servesc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.