Ciuperci umplute cu bacon

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Ciuperci umplute cu bacon
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 8 ciuperci mari, proaspete 150 g branza Ricotta 1 lingura ceapa verde tocata 1 lingura pesmet 1 felie bacon, taiata bucatele 2 linguri zeama de lamaie 1 lingura maioneza 1 lingura ulei de masline 1 lingurita coaja de lamaie rasa 1/2 lingurita piper negru proaspar macinat sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 220 °C. Se unge cu putin ulei de masline o tava de copt. Ciupercile se spala si se sterg cu un servet curat. Se inlatura tulpinile, iar maciuliile se scobesc si se pun deoparte. Tulpinile se toaca marunt de tot (doar partea superioara, cea inferioara se arunca).
Se combina tulpinile tocate cu restul ingredientelor intr-un castron; se amesteca foarte bine.
Se umplu maciuliile ciupercilor cu mixtura din castron.
Ciupercile se dau la cuptor timp de 8-10 minute.
Se servesc imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.