Ciuperci umplute cu branza si usturoi

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Ciuperci umplute cu branza si usturoi
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
Ciupercile pot fi umplute cu 1-2 zile inainte, acoperite cu folie de plastic si pastrate la rece pana cand se gatesc.
stelute
Ingrediente : 18 ciuperci mari 1 cana branza Parmesan rasa 1 lingura unt 6 catei de usturoi, pisati 1/2 cana patrunjel proaspat,tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 18 ciuperci Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se spala bine de tot ciupercile. Se indeparteaza tulpinile si se taie partea de sub palarie, astfel ca se poata contine o cantitate mare de umplutura.
Se amesteca branza, untul si usturoiul.
Se asaza palariile ciupercilor, cu concavitatea in sus, pe o tava de cuptor si se umplu cu amestecul de branza.
Se pun in cuptor, cat mai centrat si se lasa pana ce branza se rumeneste un pic, cca. 3-5 minute.
Se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.