Ciuperci umplute cu legume si sunca

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Ciuperci umplute cu legume si sunca
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 16 ciuperci champignon sau Portobello, toate de 4 cm diametru, circa 250 g in total 30 g unt 2 cepe rosii, tocate marunt 1 catel de usturoi, pisat 1 dovlecel mic, tocat marunt 1 legatura oregano, tocat marunt 50 g sunca de Parma, tocata marunt 30 g pesmet 30 g nuci, tocate marunt 2 linguri patrunjel, tocat marunt 45 g branza Parmesan, proaspat rasa sare, dupa gust piper negru macinat, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 180 °C. Se taie tulpinile ciupercilor si se toaca marunt. Se topeste untul intr-o cratita, se adauga tulpinile tocate, ceapa, sunca, oregano, usturoiul si dovlecelul si se gatesc 5 minute, amestecand ocazional.
Se ia cratita de pe foc si se adauga pesmet, alune, patrunjel, sare si pipe.
Se pun palariile ciupercilor pe o tava de copt unsa cu putin ulei, cu partea scobita in sus, asezate pe un singur strat. Se umplu scobiturile palariilor cu mixtura de legume si sunca, dupa care se presara cu branza Parmesan.
Se coc ciupercile 15 minute, pana cand se fac fragede, iar branza s-a topit. Se servesc calde.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.