Ciupercute cu ardei chipotle

Cautare:
garnituri / legume si fructe
Ciupercute cu ardei chipotle
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Aceste ciupercute picante nici ca ar putea fi mai usor de preparat. Se servesc ca gustare, sau ca garnitura la mancarurile cu carne, acompaniata de paine proaspata, care se poate inmuia in sos. Nu spalati ciupercutele, caci absorb apa foarte rapid si isi pierd gustul. Se sterg cu prosoape de hartie, sau cu un prosope de bucatarie curat si umed.
stelute
Ingrediente : 450 g ciupercute champignon 4 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata marunt 2 catei de usturoi, tocati 2 ardei chipotle din cutie, bine scursi, spalati si tocati sare coriandru proaspat, tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se sterg cu grija ciupercutele, folosind prosoape de hartie. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, impreuna cu ceapa, usturoi si ardei iuti. Se amesteca bine si se gatesc, la foc mediu, 6-8 minute, amestecand ocazional, pana ce ceapa si ciupercutele sunt fragede.
Se asezoneaza cu sare, dupa gust, si se servesc pe farfurioare mici, ornate cu coriandru tocat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.