Coaste de porc picante

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Coaste de porc picante
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 kg de coaste de porc (scaricica) 400 g pasta de rosii 2 linguri de sos Worcestershire 2 lingurite de mustar pudra 1 ceapa medie, tocata marunt 50 g zahar brun 125 ml otet rosu 125 ml ulei de floarea-soarelui
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 12 ore 30 minute
Indicatii :

Se combina toate ingredientele intr-un castron mare. Se acopera si se lasa coastele la marinat peste noapte, in frigider.
Se scot coastele din marinada, iar aceasta se arunca. Se pun coastele pe un gratar, in cuptor. Se coc 20 de minute, sau pana ce carnea este facuta.
Se feliaza coastele si se servesc cu o salata de varza.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.