Bucatarie etnica :
jamaicana
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
4 portii
Durata :
0 ore 50 minute
Indicatii :
Se combina pe o farfurie faina cu sare si piper. Se tavalesc bucatile de peste prin mixtura si se scutura excesul. Se combina intr-un castron marmelada cu chutney, mustar si hrean; se acopera castronul si se pune in frigider. Se topeste untul intr-o tigaie mare; se prajesc bucatile de peste 5 minute pe fiecare parte. Se pun deoparte, la cald. Se adauga in aceeasi tigaie piureul de mango, menta si nucsoara si se amesteca cu sucul din tigaie; se da apoi in clocot. Se readuc in tigaie bucatile de peste, se acopera si se lasa pe foc pana ce continutul tigaii se incinge bine. Se serveste pestele cu piure de mango si menta, acompaniat de un piure de cartofi (asezonat cu putin bitter Angostura si cu feliute de limeta) si de amestecul de chutney si marmelada din frigider.