Cod mangolade

Cautare:
fel principal / peste si fructe de mare
Cod mangolade
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 linguri faina 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 4 fripturi de cod (700 g) 1/4 cana chutney de mango 1/4 cana marmelada de portocale 2 lingurite mustar 2 lingurite hrean dat prin razatoare, preparat 50 g unt 1/2 cana piure de mango 1 lingura frunze de menta, tocate 1/2 lingurita nucsoara, macinata
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : jamaicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se combina pe o farfurie faina cu sare si piper. Se tavalesc bucatile de peste prin mixtura si se scutura excesul.
Se combina intr-un castron marmelada cu chutney, mustar si hrean; se acopera castronul si se pune in frigider.
Se topeste untul intr-o tigaie mare; se prajesc bucatile de peste 5 minute pe fiecare parte. Se pun deoparte, la cald.
Se adauga in aceeasi tigaie piureul de mango, menta si nucsoara si se amesteca cu sucul din tigaie; se da apoi in clocot. Se readuc in tigaie bucatile de peste, se acopera si se lasa pe foc pana ce continutul tigaii se incinge bine.
Se serveste pestele cu piure de mango si menta, acompaniat de un piure de cartofi (asezonat cu putin bitter Angostura si cu feliute de limeta) si de amestecul de chutney si marmelada din frigider.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.